POZIV ZA OBAVLjANjE STRUČNE PRAKSE U OBLASTI GRAĐEVINARSTVA, SAOBRAĆAJA I INFRASTRUKTURE

Univerzitet u Beogradu – Centar za razvoj karijere poziva studente Geografskog fakulteta da se prijave za program stručne prakse koji će se realizovati u javnim preduzećima i stručnim ustanovama i agencijama iz resora ministarstva Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

OTVORENA MESTA ZA STUDENTE GEOGRAFSKOG FAKULTETA 

POZICIJA – BROJ MESTA
AERODROM NIKOLA TESLA BEOGRAD
Praktikant za zaštitu životne sredine i sanitarnu zaštitu - 1 (geoprostorne osnove životne sredine)
REPUBLIČKI GEODETSKI ZAVOD
Praktikant u sektoru za katastar nepokretnosti - 7  (prostorno planiranje)
INFRASTRUKTURA ŽELEZNICE SRBIJE
Praktikant u Odeljenju za zaštitu životne sredine - 6 (geoprostorne osnove životne sredine)
Praktikant u Odeljenju za bezbednost i zdravlje na radu - 4 (geoprostorne osnove životne sredine)
MINISTARSTVO GRAĐEVINARSTVA, SAOBRAĆAJA I INFRASTRUKTURE
Sektor za prostorno planiranje i urbanizam – Praktikant na poslovima pripreme, koordinacije i praćenje izrade dokumenata prostornog planiranja iz nadležnosti RS i administativno operativnim poslovima – 1  (prostorno planiranje)

Potrebno je da student napravi korisnički nalog u zoni za studente i doda svoju biografiju, a zatim da odabere željenu poziciju iz baze praksi i izvrši prijavu. Studenti koji su se već registrovali na portalu ne moraju to da rade ponovo, već samo da odaberu praksu za koju žele da se prijave.Prijavljivanje za treći ciklus stručne prakse traje do 14. oktobra 2018. (14. oktobar u 23:59) i vrši se isključivo elektronskim putem na portalu www.studentskapraksa.com

Studenti koji budu odabrani za obavljanje prakse u ovom ciklusu, moći će da je obave tokom perioda od 1. novembra do 31. januara 2019. godine. Trajanje prakse biće definisano za svakog studenta u skladu sa zahtevima odgovarajućeg studijskog programa i u dogovoru sa supervizorima prakse iz preduzeća i ustanova koje učestvuju u programu.